Tek ty jeton shpirt dashuria, tek buzt e tua gjeta jet aaaoo kur me prek te them te dua jan te mijat buzet etua merre qiellin ta kam falur me merr ti je bota ti je dielli, ti je deti ti je qielli, ti je ai ,te dua ty .
Je gjysma ime ne ket jet gjdo gje te kem nese nje dit mo nuk do te jem me shkruaj dhe nen tok e jotja jam ,nje oqean qe na ndan te kun je sod, nese nje dit qielli do te qaj dielli do te di te ngroh uoooo.
Tek ty jeton shpirt dashuriaaa tek buzet e tua gjeta jet kur me prek te them te dua jan te mijat buzt e tua merre qiellin ta kam falur me merr ,ti je bota ti je dielli ti ti je deti ti je qielli ti je ai te dua ty.
je gjysma ime ne ket jet gjdo gje kam nese nje dit me nuk do te jem me shkruaj dhe nen tok ejotja jam, nje oqean qe ne na ndan tek une je sod nese nje dit qielli do te qaj djelli do te di te ngroh uooo.
Je gjysma ime ne ket jet gjdo gje kam nese nje dit me nuk do te jem me shkruaj dhe nen tok e jotja jam nje oqean qe na ndan tek une je sod nese nje dit qielli do te qaj dielli do te te di te ngrohh uoooooo.